Princess Danmark er beliggende med egne flydebroer på 48 pladser I Hundige Havn ved Greve ca.20 km syd for København. Firmaet råder over næsten nye bygninger med kontor og udstilling samt faciliteter med flydebroer med op til 6.75 m brede pladser der tager op til 90 fod I længden og med 2 x 13 amp el stik pr båd.

Princess Danmark er dansk salgskontor for salg af nybyggede Princess både, konstrueret ofte efter kundens ønsker og valg, samt salg, service og vedligehold af nye og brugte Princess. Det gør vi konstant har en af danmarks største samlinger af Princess både I havnen.

Broerne er udstillings broer for egne salgs både samt både til salg for kunder, og vi udlejer yderligere permanente bådpladser til båd ejere, I det omfang vi har ledige pladser. Alle vore broer er kamera overvågede 24 timer I døgnet. På service siden har vi egen service vogn, der er rullende værksted. På pladsen har vi egen hydraulikvogn, der kan transportere op til 45 tons.

I samarbejde med havnen kan vi løfte op til 23 tons med havnens udstyr, og på større både anvender vi mobil kran eller har samarbejde med værfter I nærheden, hvor vi kan håndtere op til 100 tons.